POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Ranieri får sparken från Fulham

Claudio Ranieri ledde Leicester till en smått sensationell Premier League-titel säsongen 2015-2016. Säsongen därefter gick det dock desto tyngre för den italienske tränarveteranen och i februari 2017 fick han sparken från klubben.

Därefter tog han över Nantes, men efter en säsong i klubben lämnade han Frankrike och var till i november 2018 utan klubb. Då fick han ansvaret att försöka få Premier League-klubben Fulham på rätt köl, då klubben tidigare avskedat Slaviša Jokanović till följd av dåliga resultat.

Ranieri-effekten har dock uteblivit och när klubben snart går in i mars ligger man näst sist i Premier League. Och då kan Ranieri redan efter bara ett par månader få sparken från klubben. Efter 2-0-förlusten mot Southampton i onsdags sa den Ranieri att han är medveten om att han är satt under hård press och enligt The Sun kommer klubben att avskeda italienaren i dag.

Publicerad 2019-02-28 kl 12:03

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå