POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

TFF förlänger med backtalang

Isak Jönsson kom till Trelleborg från BK Olympic i somras. Backen gjorde sedan 13 allsvenska matcher under hösten.

Nu har 20-åringen skrivit på ett nytt kontrakt med TFF. Det nya avtalet sträcker sig fram till 2022.

– Jag trivs väldigt bra i Trelleborgs FF och känner att jag vuxit och utvecklats sedan jag kom till klubben. Jag är övertygad om att en långsiktighet i klubben kommer göra att min utvecklingskurva fortsätter uppåt, säger Jönsson till klubbens hemsida.

Publicerad 2019-03-01 kl 14:58

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå