POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Uppgifter: Elfsborg-back jagas av MLS-klubb

Joakim Nilsson, 25, har spelat i Elfsborg sedan 2016, men nu kan han vara på väg bort från klubben. Enligt Guillermo Rivera på ChicagoNow.com, ska mittbacken vara aktuell för en flytt till MLS-klubben Chicago Fire.

Klubbens sägs arbeta på flera försvarsalternativ och om det blir en flytt till USA och Chicago skulle Nilsson, som gjorde 27 matcher i allsvenskan i fjol, bli lagkamrat med Bastian Schweinsteiger, som bland annat har spelat i Manchester United och Bayern München.

Nilssons kontrakt med Elfsborg sträcker sig över säsongen 2020.

Publicerad 2019-03-01 kl 10:54

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå