Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Zidanes nya lön - nästan dubbelt så stor i jämförelse med senast

Sillybloggen

Zinedine Zidane återvände i veckan lite oväntat till Real Madrid. Fransmannen lämnade förra sommaren sitt uppdrag som huvudtränare i klubben, men tog i veckan över rodret igen och får, enligt engelska tidningen The Independent, över 300 miljoner pund (omkring 3,7 miljarder kronor) på transfermarknaden den kommande sommaren för att renovera storklubbens spelartrupp.

Nu uppger El Confidencial att Zidane dessutom får en rejäl löneökning gentemot vad han tjänade under sin förra sejour i klubben. Tränaren uppges nu få tolv miljoner euro om året, drygt 127 miljoner kronor, i stället för 7,5 miljoner euro, drygt 79 miljoner kronor.

Däremot skriver sajten att Zidanes nya lön endast är hälften så stor som Diego Simeones lön i Atlético Madrid. Då ska det också tilläggas att Simeone är världens bäst betalda tränare, medan Mauricio Pochettino, Jürgen Klopp och Maximiliano Allegri alla uppges ha lägre löner än den Zidane nu får i Real Madrid.

ANNONS
Publicerad 2019-03-13 10:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto