POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Efter Champions League-uttåget - PSG skjuter förlängningar på framtiden

PSG:s åldermän Gianluigi Buffon, Dani Alves och Thiago Silva får vänta på hur deras framtid ska bli i Paris Saint-Germain. Enligt franska L’Equipe skjuter klubben flera kontraktsförhandlingar på framtiden efter Champions League-uttåget mot Manchester United och tidningen skriver att det först och främst kommer att beröra trion. Thiago Silva har kontrakt med klubben över nästa säsong medan Alves och Buffons avtal löper ut i sommar.

Publicerad 2019-03-16 kl 15:47

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå