Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hazards flirt: "Zidane är min idol"

Sillybloggen

Eden Hazard har kontrakt med Chelsea till nästa sommar. Samtidigt vill Real Madrid förstärka truppen efter en tung säsong och den belgiske stjärnan har tidigare uppgetts vara ett av de namn som Real vill knyta till sig.

Nu öppnar belgaren själv för att flytta till Spanien, där han i så fall skulle tränas av din förebild Zinedine Zidane.

I en intervju med Radio Télévision Belge Francophone fick Hazard en fråga om att jämföra fransmannen med Roberto Martinez, som leder det belgiska landslaget.

– Som spelare går det inte att jämföra. Jag har så mycket respekt för Zidane, han är min idol. Det är tack vare honom som jag började spela fotboll. Men med de framgångar vi haft med Martinez, måste jag välja honom, säger Hazard enligt AS.

Om Hazard flyttar till Madrid eller inte återstår att se men i februari påstod han att ett beslut om framtiden är taget.

ANNONS

– Jag vet vad jag ska göra. Jag har tagit ett beslut, sa han då till franska radiostationen RMC.

Publicerad 2019-03-21 17:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto