POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
47v

Uppgifter: Coutinho kan lämna Barça - för Liverpool-rival

För drygt ett år sedan lämnade Philippe Coutinho Liverpool och de brittiska öarna för spel i FC Barcelona. Men där har det inte gått som planerat för det offensiva esset.

Under årets La Liga-säsong har brassen bara noterats för fyra mål på 26 matcher och nu jobbar både representanter från Barcelona och Coutinho för att få till en flytt – tillbaka till de brittiska öarna.

Den spanska tidningen Sport skriver dock att intresset för Coutinho varit trögt och om det blir någon flytt när transferfönstret öppnar i sommar återstår att se. Trots att Coutinho firade stora framgångar under sin tid i Liverpool sägs inte laget vara mittfältarens förstaval. I stället ska Coutinhos agenter ha erbjudit honom till en av Liverpools värsta rivaler – Manchester United.

Publicerad 2019-03-23 kl 11:17

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå