Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: United-anfallare med på Barcelonas lista över tänkbara nyförvärv

Barcelona har, enligt spanska tidningen Mundo Deportivo, en intern debatt om huruvida klubben bör komplettera anfallsstallet med en stjärnvärvning med anledning av att Luis Suarez i januari fyllde 32 år och möjligen inte har allt för många säsonger kvar på den absolut största scenen i fotbollsvärlden.

Enligt Mundo Deportivo har därmed Barcelona nu en lista över tänkbara anfallsförvärv, där Eintracht Frankfurts 21-årige succéanfallare Luka Jovic och Atlético Madrid-anfallaren Antoine Griezmann finns med. Sedan tidigare har den spanska storklubben kopplats ihop med båda anfallarna – och i fallet Griezmann flera gånger tidigare.

ANNONS

Men möjligen lite mer överraskande, så finns enligt tidningen även Manchester Uniteds engelske anfallare Marcus Rashford med på listan. Rashford har kontrakt med United fram till sommaren 2020 (med en option på förlängning med fyra år) och ännu är inte ett nytt kontrakt klart, vilket också ska ha gjort att Barcelona intresserat sig för anfallaren.

Rashford är den här säsongen noterad för tolv mål och nio framspelningar på totalt 38 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2019-03-26 kl 12:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto