POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Officiellt: Brage lånar ut mittfältare till norsk klubb

Viktor Bergh, 19, lånas ut från Brage till norska Levanger under resten av säsongen. Detta meddelar Borlängeklubben på sin hemsida.

-Vi har tillsammans med Viktor kommit fram till att låna ut honom under resterande del av säsongen 2019. För att fortsätta utvecklas är Viktor i behov av att spela matcher och få sina minuter på planen. Han hälsade på i Levanger för en vecka sedan och både Viktor och Levanger kände att de ville gå vidare med varandra. Levanger får en superkille med en väldigt professionell inställning till fotbollen. Viktor får i sin tur en bra klubb att utvecklas i och ett äventyr utomlands, vi hoppas och tror att det kommer bli en bra lösning för alla parter, säger Brages sportsligt ansvarige Ola Lundin i en kommentar.

Berghs nya klubb Levanger spelar i den norska motsvarigheten till division 1 i Sverige.

Publicerad 2019-04-04 kl 10:19

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå