Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Officiellt: Provtränade med Blåvitt - nu klar för division ett-klubb

Christian Rubio Sivodedov var under förra säsongen på lån hos Gif Sundsvall, från norska Strömsgodset. Efter säsongen blev det dock ingen fortsättning hos någon av klubbarna och den tidigare Djurgården-spelaren blev klubblös.

I vintras provtränade han med IFK Göteborg men inte heller det mynnade ut i något kontrakt.

– Jag är öppen för både allsvenskan, superettan och Norge med Obos-ligan (näst högsta serien) eller vad det nu kan vara. Det enda det handlar om är att spela fotboll varje vecka och hitta tillbaka till det. Jag hoppas få klart med någon klubb under mars månad men det är klart att det tagit lite längre tid än vad man kanske hade velat. Så är det. Jag har aldrig varit i den här situationen innan, det blir lite nytt men man får hantera det också, sa Rubio Sivodedov till Fotbollskanalen i mitten av mars.

ANNONS

Nu står det i stället klart att den 21-årige mittfältaren fortsätter karriären ett par snäpp ner i hierarkin. Rubio Sivodedov har nämligen presenterats av norrettan-klubben Akropolis IF. Klubben slutade i fjol på fjärde plats i ligaspelet.

Publicerad 2019-04-04 kl 18:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto