POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Officiellt: Provtränade med Blåvitt - nu klar för division ett-klubb

Christian Rubio Sivodedov var under förra säsongen på lån hos Gif Sundsvall, från norska Strömsgodset. Efter säsongen blev det dock ingen fortsättning hos någon av klubbarna och den tidigare Djurgården-spelaren blev klubblös.

I vintras provtränade han med IFK Göteborg men inte heller det mynnade ut i något kontrakt.

– Jag är öppen för både allsvenskan, superettan och Norge med Obos-ligan (näst högsta serien) eller vad det nu kan vara. Det enda det handlar om är att spela fotboll varje vecka och hitta tillbaka till det. Jag hoppas få klart med någon klubb under mars månad men det är klart att det tagit lite längre tid än vad man kanske hade velat. Så är det. Jag har aldrig varit i den här situationen innan, det blir lite nytt men man får hantera det också, sa Rubio Sivodedov till Fotbollskanalen i mitten av mars.

Nu står det i stället klart att den 21-årige mittfältaren fortsätter karriären ett par snäpp ner i hierarkin. Rubio Sivodedov har nämligen presenterats av norrettan-klubben Akropolis IF. Klubben slutade i fjol på fjärde plats i ligaspelet.

Publicerad 2019-04-04 kl 18:45

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå