Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Sky: Wolves köper loss stjärna - sätter nytt klubbrekord

Wolverhampton är i år nykomling i Premier League och har överraskat genom att nu vara placerat på sjundeplats i ligatabellen. Nu uppger Sky Sports att satsningen fortsätter framöver, då klubben ska vara redo att köpa loss inlånade anfallaren Raul Jimenez, 27, från Benfica för runt 30 miljoner pund, drygt 366 miljoner kronor.

Sky rapporterar att affären förväntas bli klar inom de närmaste 24 timmarna och att det skulle innebära att Wolves sätter nytt klubbrekord för över en övergång. I dagsläget är värvningen av Jonny Castro klubbens största någonsin för vad som, enligt Sky Sports, uppges vara 18 miljoner pund, drygt 213 miljoner kronor. 

ANNONS

Jimenez förväntas skriva på ett kontrakt över fyra år till sommaren 2023.

Anfallaren är den här säsongen noterad för 15 mål och sju framspelningar på 37 matcher i alla turneringar. Innan han kom till Benfica 2015, så tillhörde han under en säsong spanska storklubben Atlético Madrid.

Publicerad 2019-04-04 kl 10:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto