POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

IFK Göteborg-talang överens med Chelsea

Blåvitts löfte Edwin Andersson, 15, lämnar med största sannolikhet Göteborg för London. Talangen är överens med Chelsea och kommer troligtvis att ansluta till Londonlaget i november, då han fyller 16 år, rapporterar GT. Allting är inte klappat och klart ännu eftersom ett par detaljer återstår. Men enligt GT är parterna överens. Finns det någon risk att talangen lämnar för tidigt? Nej, enligt pappan Mikael Andersson.

– Det är en chans man får ta om paketet är rätt. De har väldigt bra utbildningar och bryr sig om dig som människa, vilket man kanske inte kan tro. Det är alla pojkars dröm att få en sådan här möjlighet, det är där vi är nu. Men det ska vara rätt förutsättningar, annars blir det inget, säger pappan Mikael Andersson till GT.

Publicerad 2019-04-05 kl 16:34

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå