Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lukakus agent: "Han vill gärna spela i olika länder"

Sillybloggen

Manchester United-anfallaren Romelu Lukaku har ägnat nästintill hela sin seniorkarriär åt spel på de brittiska öarna. Lukaku lämnade som 18-åring Anderlecht för Chelsea och har sedan dess även representerat West Bromwich och Everton innan han under sommaren 2017 skrev på för Manchester United.

Nu uttalar sig däremot stjärnans agent Federico Pastorello om att Lukaku gärna skulle vilja testa på en ny liga och ett nytt land i framtiden.

– Han vill gärna ha en karriär, där han spelar i olika länder eftersom att han vill bevisa sig själv och säga till sina barn att han har vunnit det och det och att han var en bra spelare i alla stora turneringar, säger Pastorello enligt Sky Sports.

– Så vi får se vad som händer. Framtiden är så sett öppen, men just nu vill vi inte diskutera det eftersom att den här säsongen är viktigt, fortsätter han.

Däremot berättar agenten att Lukaku har en förkärlek till Italien.

Annons

– Han tycker om Italien. Han följde Serie A när han var barn. Alla vet att Premier League är den bästa ligan nu, men för några år sedan var det Serie A och det var en dröm för unga spelare att spela där, säger agenten och lägger till att även Real Madrid och Barcelona är bra alternativ, men att även Bundesliga är en bra liga.

Lukaku har kontrakt med Manchester United till sommaren 2022.

Publicerad 2019-04-05 07:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto