POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Coutinho bemöter ryktena om återkomst till England: "Ingår inte i mina planer"

Barcelona-stjärnan Philippe Coutinho lämnade vintern 2018 Liverpool för spel i Barcelona och är inne på sin andra säsong med den spanska storklubben. Trots det har brassen under senaste tiden ryktats vara aktuell för en återkomst till Premier League  – och både Chelsea och Manchester United uppges vara intresserat av en värvning.

Men det verkar inte intressera brassen som nu dementerar uppgifterna att det skulle vara aktuellt med en flytt tillbaka till England.

– Mitt huvud är bara i Barcelona. Det ingår inte i mina planer att återvända till England. Det är min andra säsong här. Jag har vunnit titlar, men jag är en ambitiös spelare och en spelare med krav. Jag vill ha mer och mer, säger han till Daily Mirror.

– Jag är lycklig. Jag ville spela i Spanien och jag är i den bästa klubben i Spanien, fortsätter han.

Coutinho spelade senast i går från start i Barcelonas 2-0-seger mot Atlético Madrid och är den här säsongen noterad för tio mål och fem assist på 44 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2019-04-07 kl 11:44

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå