Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ekdals tränare i kontakt med Roma - kan ta över efter Ranieri

Sillybloggen

Roma, med svenske målvakten Robin Olsen i laget, har haft en turbulent säsong med tuffa resultat i Serie A och uttåg mot Porto i åttondelsfinalen i Champions League. Tidigare i år fick både tränaren Eusebio Di Francesco och sportchefen Monchi gå – och i stället kom Claudio Ranieri in med ett avtal över den här säsongen.

Under senaste veckorna har det ryktats om att Roma haft kontakt med José Mourinho, Maurizio Sarri och Antonio Conte om uppdraget som tränare i klubben, men enligt italienska tidningen Corriere dello Sport är i stället ett annat namn huvudspåret.

Den italienska tidningen uppger att en representant från Roma nyligen hade ett telefonsamtal med Sampdoria-tränaren Marco Giampaolo, där de diskuterade möjliga villkor för uppdraget.

Giampaolo tog sommaren 2016 över Sampdoria, laget som svenske landslagsmittfältaren Albin Ekdal tillhör, och har hittills lett laget till en niondeplats i år i Serie A.

Annons
Publicerad 2019-04-07 13:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto