Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Isak på Chelseas radar

Alexander Isak, 19, stod i går för ett nytt mål i Willem II:s 4-1-förlust mot Ajax och är numera noterad för elva mål på elva ligamatcher i Holland. I fredags uppgav spanska tidningen Mundo Deportivo att Isak, som är utlånad från Borussia Dortmund, nu finns på Barcelonas radar och att den spanska storklubben hört sig för om talangen, då Dortmund uppges vara öppet för att släppa talangen. 

Men Barcelona är inte ensamt om att följa Isaks framfart. Enligt engelska tidningen Daily Mirror är Isak, i likhet med Robert Lewandowski, på Chelseas radar. Enligt tidningen följde representanter från Chelsea honom under gårdagens match mot Ajax. Vidare skriver även tidningen att Real Madrid har fortsatt att följa Isaks utveckling och kan vara en konkurrent till Chelsea om en framtida värvning.

ANNONS

Chelsea får däremot i dagsläget inte värva spelare i sommar. Londonklubben straffades tidigare i vinter med ett förbud över kommande två transferfönster att värva spelare med anledning av brott mot Fifas regler för rekrytering av spelare under 18 år. Chelsea har dock överklagat till Cas (idrottens skiljedomstol) och hoppas få straffet hävt.

Isak har avtal med Dortmund till sommaren 2022.

Publicerad 2019-04-07 kl 07:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto