POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Uppgifter: Pogba kan tänka sig att stanna i United - men vill ha högre lön

Manchester Uniteds franske mittfältsstjärna Paul Pogba uppges vara på väg bort från den engelska storklubben. I veckan rapporterade Marca att Pogba gjort klart för United att han vill lämna klubben, vilket tvingar United till förhandlingsbordet med Real Madrid som uppges vara intresserat av en värvning. 

Men enligt Daily Mirror kan Pogba nu tänka sig att stanna i United. Pogba vill i sådana fall ha en lön på samma nivå som den Alexis Sanchez har, bäst betald i laget, med 460 000 pund i veckan, drygt 5,5 miljoner kronor.

Pogba har kontrakt med United fram till sommaren 2021, men med en option på förlängning med ytterligare ett år inskriven i avtalet.

Publicerad 2019-04-07 kl 12:06

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå