POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Isak uppges vara aktuell för Anderlecht - Zetterberg dementerar: "Inte något prat om det"

Alexander Isak, som är utlånad från Borussia Dortmund till Willem II, har gjort succé i Holland med elva mål på elva ligamatcher. Nyligen kom rapporter om att både Barcelona och Chelsea kan vara intresserat av anfallstalangen, men än så länge sitter Isak på ett låneavtal med Willem II och ett permanent avtal med Dortmund.

I dag rapporterade belgiska tidningen La Dernière Heure att även Anderlecht kan vara intresserat av att låna in anfallaren. Tidningen skriver att förre svenske landslagsspelaren Pär Zetterberg, som numera har en roll i Anderlechts ledning, borde känna till Isak väl med anledning av att båda kommer från Sverige.

Zetterberg dementerar däremot att Isaks namn diskuterats i Anderlecht.

– Jag läste om det också, så det har inte varit något prat om det, men sedan vet vi ju vem han är och sådant. Jag har dock ingen aning om vad som kommer att hända framöver. Det är inget beslut taget om någonting. Vi letar efter bra spelare till nästa år, men det är inget som är på tapeten just nu, säger Zetterberg till Fotbollskanalen.

Zetterberg säger så här om Isak skulle kunna vara en intressant spelare för Anderlecht:

– Alla duktiga spelare är intressanta, men sedan kommer pengafrågan in kring vad han skulle kosta och sådana saker. Men han har absolut kvaliteter och det har han bevisat under de här månaderna i Willem II. Han har fina egenskaper.

Samtidigt betonar svensken att han tycker att Isak borde gå till en klubb där han kan få kontinuerligt med speltid framöver.

– Jag tror säkert att det är många som är intresserade, men sedan är frågan var han går och om det skulle vara ett intresse från vår sida framöver. Han får välja vad han vill och det viktigaste för honom är väl att han får spela, säger Zetterberg.

– Det vore kanske dumt för honom att välja en lika stor klubb som Dortmund, då det viktigaste är att spela och då får man se vilka klubbar som i sådana fall skulle vara intressanta. Det kommer nog vara många klubbar, fortsätter han.

La Dernière Heure uppger samtidigt, i samma artikel, att Anderlecht för samtal med Royal Antwerp-anfallaren Dieumerci Mbokanis agent om en gemensam framtid.

Publicerad 2019-04-10 kl 16:34

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå