POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

AS: Reals prislapp på Bale - över 100 miljoner euro

Real Madrid uppges ha bestämt sig för att själva Gareth Bale till sommaren. Nu rapporterar AS att klubben har satt en prislapp på Bale, som ska vara hisnande 130 miljoner Euro.

AS menar att det är en stor prislapp för Bale, men Real ska tycka att prislappen är berättigad med tanke på de senaste årens snabbt stigande priser på marknaden. Dessutom ska Real vara övertygade att engelska klubbar är intresserade eftersom Bale varit framgångsrik i ligan innan flytten till Spanien.

Skulle en flytt visa sig vara svår, antingen av prislappen eller Bales lönekrav, ska Real vara beredda att diskutera en bytesaffär. Vid ett sånt tillfälle ska Paul Pogba vara högst upp på önskelistan, men även Christian Eriksen ska vara intressant för Zinedine Zidane.

Publicerad 2019-04-11 kl 21:23

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå