POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
3d

Manchester City-kaptenen övertygad om förlängning: "Är en del av familjen"

Vincent Kompany har varit Manchester City trogen sedan han kom till klubben år 2008. Numera är han också lagkapten, men till sommaren löper hans kontrakt ut och än så länge har inte parterna kommit till något beslut i frågan om han ska vara kvar eller inte.

Enligt Talksport skriver att Manchester City-tränaren Pep Guardiola tidigare sagt att mittbacken inte kommer att bli erbjuden en förlängning av sentimentala skäl. Talksport skriver dock tidigare uppgifter gjort gällande att belgaren kommer att bli ett bli erbjuden ett nytt avtal.

– Absolut, jag kommer att spela nästa säsong, säger han till Talksport.

– Jag är en del av familjen nu, så vi hanterar den här situationen som en familj.

Kaptenen säger samtidigt att konkursförhandlingarna inte är av högsta prioritet just för tillfället. 33-åringen har den här säsongen gjort 20 framträdanden för klubben, mycket på grund av skadebekymmer. Mittbacken har inte bara haft skadeproblem den här säsongen, utan bekymren har vid upprepade gånger stoppat honom från spel i flera år.

Publicerad 2019-04-15 kl 16:55

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå