POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Bayern München mest konkret i jakten på Conte

Tidigare italienske förbundskaptenen och Juventus-tränaren Antonio Conte lämnade efter förra säsongen Chelsea och har sedan dess varit utan uppdrag. Conte har kopplats ihop med en rad olika klubbar och kan i sommar ta sig an ett nytt uppdrag.

Enligt den italienska tidningen Corriere dello Sport ligger just nu Bayern München närmast till hands för tränaren. Den tyska storklubben leds just nu av Niko Kovac, som inför den här säsongen tog över laget, men trots det ska Bayern München vara mest konkret i sitt intresse för den italienske tränaren.

Tidningen rapporterar även att Inter och Roma ska vara intresserat av Contes tjänster.

Publicerad 2019-04-16 kl 13:01

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå