POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Milan "väldigt nära" att värva fransk mittfältare

Milan uppges vara “väldigt nära” att köpa loss Florian Thauvin, 26, i sommar från Marseille. Enligt franska tidningen France Football är parterna nära en överenskommelse och den franska storklubben ska vara redo att släppa mittfältaren för mellan 30 och 40 miljoner euro, drygt mellan 364 och 485 miljoner svenska kronor.

Thauvin var i fjol en tongivande spelare i Marseille när laget gick till final i Europa League, men var även förra sommaren en del av Frankrikes VM-trupp i Ryssland.

Fransmannen är den här säsongen noterad för femton mål och nio assist på 33 matcher i alla turneringar och har kontrakt med Marseille fram till sommaren 2021. Thauvin har tidigare haft en mer eller mindre misslyckad sejour i Newcastle, men även representerat Lille och Bastia på seniornivå i Frankrike.

Publicerad 2019-04-16 kl 09:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå