POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
3d

Hammarby uppges jaga "näste Samuel Eto’o"

Hammarby har hittat en anfallare man vill värva, enligt Expressen. Tidningen skriver att Bajen är ute efter kamerunske Wamba Leonel Djouffo, 16, som enligt Expressen ses som “näste Samuel Eto’o” i sitt hemland. Dock är inte Bajen ensamt om att vilja ha anfallstalangen. Expressen rapporterar att flera klubbar, bland annat allsvenska, har Djouffo på sin radar.

Vidare skriver tidningen att Hammarby försökt locka talangen till klubben. Dock kan inte Hammarby värva spelare under 18 år. Det vanligaste sättet att knyta till sig spelare under 18 är att skriva ett “pre-contract”, vilket Hammarby tidigare har gjort med bland andra Kossounou Odilon.

Fotnot: Samuel Eto’o är en av de största fotbollsspelarna i Kameruns historia. Anfallaren skördade stora framgångar i bland annat Barcelona och Inter.

Publicerad 2019-04-17 kl 19:01

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå