POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Icardis agent dementerar flyttrykten: "Kommer vara här nästa säsong"

Inter-stjärnan Mauro Icardi var utanför lagets matchtrupp i totalt tio matcher i år sedan han fråntogs kaptensbindeln i laget. Inter kommunicerade till en början att det var med anledning av skada, men rapporter läckte ut om att stjärnan vägrade spel och att Inter förhandlade med Icardis advokat Paolo Nicoletti för att få anfallaren tillbaka i träning.

– Den här medlingen är förödmjukande för Inter-fans och för de som älskar Inter. Det är förödmjukande att behöva förhandla med någon för att få den att dra på sig tröjan som de älskar. Behöver jag mejla 20 advokater och fråga dem om jag kan ringa någon?, sa Luciano Spalletti i slutet av mars enligt Football-Italia.

Icardi har samtidigt ryktats vara aktuell för en flytt till bland annat Real Madrid, Atlético Madrid och senast i dag, i en bytesaffär med Paulo Dybala, till Juventus. Nu dementerar däremot Icardis agent, tillika fru, Wanda Nara det.

– Vi kommer fortfarande att vara här nästa säsong, säger hon till Verissimo enligt Football-Italia.

– Mauro fortsätter att göra mål eftersom att han är hörnstenen i familjen. Nu är han lugnare. Han omfamnar alla eftersom att han alltid har haft ett bra förhållande till alla, fortsätter hon.

Icardi är den här säsongen noterad för totalt 16 mål och fem assist på 31 matcher och har avtal med Inter fram till sommaren 2021.

 

Publicerad 2019-04-19 kl 23:08

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå