Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Icardis agent dementerar flyttrykten: "Kommer vara här nästa säsong"

Sillybloggen

Inter-stjärnan Mauro Icardi var utanför lagets matchtrupp i totalt tio matcher i år sedan han fråntogs kaptensbindeln i laget. Inter kommunicerade till en början att det var med anledning av skada, men rapporter läckte ut om att stjärnan vägrade spel och att Inter förhandlade med Icardis advokat Paolo Nicoletti för att få anfallaren tillbaka i träning.

– Den här medlingen är förödmjukande för Inter-fans och för de som älskar Inter. Det är förödmjukande att behöva förhandla med någon för att få den att dra på sig tröjan som de älskar. Behöver jag mejla 20 advokater och fråga dem om jag kan ringa någon?, sa Luciano Spalletti i slutet av mars enligt Football-Italia.

Icardi har samtidigt ryktats vara aktuell för en flytt till bland annat Real Madrid, Atlético Madrid och senast i dag, i en bytesaffär med Paulo Dybala, till Juventus. Nu dementerar däremot Icardis agent, tillika fru, Wanda Nara det.

– Vi kommer fortfarande att vara här nästa säsong, säger hon till Verissimo enligt Football-Italia.

Annons

– Mauro fortsätter att göra mål eftersom att han är hörnstenen i familjen. Nu är han lugnare. Han omfamnar alla eftersom att han alltid har haft ett bra förhållande till alla, fortsätter hon.

Icardi är den här säsongen noterad för totalt 16 mål och fem assist på 31 matcher och har avtal med Inter fram till sommaren 2021.

 

Publicerad 2019-04-19 23:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto