POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Uppgifter: Inter i samtal med Manchester City om försvarare

Inter uppges, enligt italienske journalisten Gianluca Di Marzios sajt Gianlucadimarzio.com, vara intresserat av att värva Manchester Citys brasilianske back Danilo, 27, i sommar. Enligt sajten för klubbarna nu samtal om en övergång.

Uppgifterna gör gällande att Danilo redan klargjort att han skulle vilja skriva på för den italienska klubben, samtidigt som Inter är redo att betala mellan 20 och 22 miljoner euro, mellan drygt 210 och 230 miljoner kronor, för backen. Däremot uppges City kräva 30 miljoner euro, drygt 315 miljoner kronor vid en övergång.

Danilo lämnade sommaren 2017 Real Madrid för spel i Manchester City, men har under den här säsongen fått knapp speltid med endast nio framträdanden i Premier League. Backens avtal sträcker sig fram till sommaren 2022.

Publicerad 2019-04-19 kl 21:38

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå