POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Uppgifter: Liverpool in i jakten på Lilles jättetalang

Liverpool uppges, enligt Le10Sport, vara senast i raden bland storklubbar att följa Lilles supertalang Nicolas Pepe, som den här säsongen är noterad för 19 mål och 13 assist på 32 framträdanden i franska Ligue 1.

Tidigare har den ivorianske yttern kopplats ihop med bland annat Paris Saint-Germain, Chelsea och Bayern München, men nu ska alltså även Liverpool vara intresserat. Enligt uppgifterna är Liverpool redo att betala 70 miljoner pund, drygt 850 miljoner kronor för att köpa loss den 23-årige talangen.

Pepe anslöt sommaren 2017 till Lille från Angers och har avtal med den franska tabelltvåan till sommaren 2022.

Publicerad 2019-04-19 kl 15:09

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå