POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Uppgifter: Tottenham hoppfullt om förlängning med stjärna

Tottenhams danske mittfältsstjärna Christian Eriksen har under senaste säsongerna spekulerats vara aktuell för en flytt till både Barcelona och Real Madrid, men än så länge är dansken kvar i Spurs med ett kontrakt fram till sommaren 2020.

Nu rapporterar Goal.com att Tottenham är hoppfullt om att skriva ett nytt avtal med stjärnan, då samtal förs om en förlängning. Diskussionerna ska ha pågått i nästan ett år och Tottenham ska vara redo att dubbla danskens lön, som i dagsläget är på 75 000 pund, lite över 900 000 svenska kronor i veckan.

Eriksen är den här säsongen noterad för åtta mål och 17 assist på 44 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2019-04-20 kl 22:21

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå