Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Marcelo dementerar flyttrykten: "Real Madrid är mitt hem"

Sillybloggen

Real Madrid-backen Marcelo, 30, har sedan han anslöt till klubben 2007 varit en mer eller mindre tongivande spelare i laget och har varit med och firat både ligatitlar och fyra Champions League-titlar.

Men under den här säsongen blev det mindre speltid under Julen Lopeteguis och Santiago Solaris ledning innan Zinedine Zidane tog över laget igen. Marcelo har bland annat kopplats ihop med en flytt till Juventus, men dementerar nu att han vill lämna Real Madrid i förtid, som han har avtal med till sommaren 2022.

– Det är mycket som sagts om mig, men Real Madrid är mitt och de som känner mig är medvetna om det. Jag har alltid sagt att jag är lycklig här och jag försöker visa det varje dag på träning och när jag drar på mig tröjan för match, säger han enligt Football-Espana.

– Det påverkade inte mig att vara utanför laget. Jag har alltid hållit fokus och stöttat mina lagkamrater, fortsätter han.

Annons

Marcelo är den här säsongen noterad för 29 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2019-04-21 22:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto