POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Marcelo dementerar flyttrykten: "Real Madrid är mitt hem"

Real Madrid-backen Marcelo, 30, har sedan han anslöt till klubben 2007 varit en mer eller mindre tongivande spelare i laget och har varit med och firat både ligatitlar och fyra Champions League-titlar.

Men under den här säsongen blev det mindre speltid under Julen Lopeteguis och Santiago Solaris ledning innan Zinedine Zidane tog över laget igen. Marcelo har bland annat kopplats ihop med en flytt till Juventus, men dementerar nu att han vill lämna Real Madrid i förtid, som han har avtal med till sommaren 2022.

– Det är mycket som sagts om mig, men Real Madrid är mitt och de som känner mig är medvetna om det. Jag har alltid sagt att jag är lycklig här och jag försöker visa det varje dag på träning och när jag drar på mig tröjan för match, säger han enligt Football-Espana.

– Det påverkade inte mig att vara utanför laget. Jag har alltid hållit fokus och stöttat mina lagkamrater, fortsätter han.

Marcelo är den här säsongen noterad för 29 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2019-04-21 kl 22:38

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå