POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Bayern-mittfältare redo att se över sina alternativ: "Alla vet att jag vill spela mer"

Renato Sanches värvades till Bayern München inför säsongen 2016-2017. Men den nu 21-årige portugisen har aldrig riktigt lyckats slå sig in i klubbens startelva. Under fjolåret var han också utlånad till Swansea och den här säsongen har mittfältaren mestadels fått nöja sig med inhopp.

Nu säger mittfältaren att han lär sondera terrängen till sommaren.

– Jag tror det. Vi får se om det handlar om ett lån eller en försäljning, säger han till Bild enligt goal.com.

– Alla vet att jag vill spela mer. Fem minuter är inte tillräckligt. Jag älskar att spela. Jag gör mitt bästa varje träningspass. Tränaren och mina lagkamrater vill det. Jag måste alltid vara redo. Jag gör mitt bästa de där fem minuterna. Jag har självförtroende.

Sanches har den här säsongen gjort totalt 23 framträdanden för Bayern München och noterats för ett mål.

Publicerad 2019-04-22 kl 11:37

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå