POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Liverpool-ikon tar över australisk klubb

Robbie Fowler gjorde under sin spelarkarriär över 300 matcher för Liverpool och var bland annat med och lyfte fem cuptitlar med i klubben. Under 2012 avslutade den tidigare anfallaren däremot karriären i Muangthong United, men var även under perioden i klubben tränare för laget.

Nu rapporterar Sky Sports att Fowler är nära ett nytt uppdrag. Han förväntas ta över australiska klubben Brisbane Roar och ska presenteras i samband med torsdagens match mot Adelaide United i den australiska högstaligan. Vidare gör uppgifterna gällande att förre Everton-mittfältaren Tony Grant blir assisterande tränare till Fowler i klubben.

Brisbane Roar är just nu nästjumbo i den australiska ligan.

Publicerad 2019-04-22 kl 15:08

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå