POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Milan vill värva Ajax-löfte

Ajax har under våren charmat stora delar av fotbollsvärlden genom att först slå ut Real Madrid och sedan Juventus i åttondelsfinalen och kvartsfinalen i Champions League. En spelare som varit tongivande i framgångarna är Donny van de Beek, vilket resulterat i intresse från storklubbar ute i Europa.

Nu uppger Calciomercato att Milan, som redan för två år sedan ville värva van de Beek, är intresserat av en värvning av holländaren. Uppgifterna gör gällande Milan ska vara redo att köpa loss 22-åringen för drygt 600 miljoner kronor.

Donny van de Beek har avtal med Ajax fram till sommaren 2022 och är den här säsongen noterad för 15 mål och elva framspelningar på 51 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2019-04-22 kl 22:24

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå