POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Pochettino hoppfull om nytt avtal med Eriksen: "Jag hoppas och önskar"

Tottenham rapporterades nyligen vara hoppfullt om att skria ett nytt avtal med danska mittfältsstjärnan Christian Eriksen, vars kontrakt går ut sommaren 2020. I går blev mittfältaren stor hjälte med matchens enda mål mot Brighton & Hove Albion i Premier League och efteråt fick tränaren Mauricio Pochettino frågor om hur han ser på möjligheten att skriva ett nytt avtal med stjärnan.

– Jag hoppas och önskar att Christian kan vara hos oss i framtiden. Jag tror att både vi och Christian är öppna för att prata med varandra, så vi får vänta och se vad som händer, säger Pochettino enligt Sky Sports.

– Det är i slutet av säsongen, så det finns gott om tid att prata efteråt. Jag tror att det viktigaste nu för alla spelare, och inte bara för Eriksen, är att fokusera på att uppnå det vi vill. Vi har många stora saker framför oss och vi behöver fokusera på att återhämta oss, träna och spela, fortsätter han.

Eriksen är den här säsongen noterad för nio mål och 17 assist på 45 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2019-04-24 kl 09:46

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå