Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Pochettino hoppfull om nytt avtal med Eriksen: "Jag hoppas och önskar"

Sillybloggen

Tottenham rapporterades nyligen vara hoppfullt om att skria ett nytt avtal med danska mittfältsstjärnan Christian Eriksen, vars kontrakt går ut sommaren 2020. I går blev mittfältaren stor hjälte med matchens enda mål mot Brighton & Hove Albion i Premier League och efteråt fick tränaren Mauricio Pochettino frågor om hur han ser på möjligheten att skriva ett nytt avtal med stjärnan.

– Jag hoppas och önskar att Christian kan vara hos oss i framtiden. Jag tror att både vi och Christian är öppna för att prata med varandra, så vi får vänta och se vad som händer, säger Pochettino enligt Sky Sports.

– Det är i slutet av säsongen, så det finns gott om tid att prata efteråt. Jag tror att det viktigaste nu för alla spelare, och inte bara för Eriksen, är att fokusera på att uppnå det vi vill. Vi har många stora saker framför oss och vi behöver fokusera på att återhämta oss, träna och spela, fortsätter han.

Eriksen är den här säsongen noterad för nio mål och 17 assist på 45 matcher i alla turneringar.

Annons
Publicerad 2019-04-24 09:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto