POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Ronaldos påstådda lista - vill att Juventus siktar in sig på sex spelare i sommar

Juventus-anfallaren Cristiano Ronaldo gick i förra veckan ut och tog död på spekulationerna om att han kan tänkas lämna Turinklubben i sommar. Ronaldo sa, efter att Juventus säkrade åttonde raka ligatiteln genom seger mot Fiorentina, att han till 1 000 procent kommer att stanna i den italienska storklubben.

Enligt Daily Mirror vill däremot stjärnan se en rejäl förstärkning av lagets spelartrupp i sommar för att laget ska vara slagkraftigt till nästa säsong. Tidningen skriver att Ronaldo lade ett skrynkligt papper med en lista på sex spelare på tränaren Massimiliano Allegris skrivbord. Ronaldo uppges vilja se en eller flera av spelarna ansluta till klubben.

De spelare som Ronaldo sägs ha skrivit ner på pappret är Real Madrids Raphael Varane och Isco, Benficas Joao Felix, Fiorentinas Federico Chiesa, Lyons Tanguy Ndombele och Romas Kostas Manolas.

Publicerad 2019-04-24 kl 10:27

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå