POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Rose om Eriksen: "Killarna i omklädningsrummet litar på människorna på övervåningen"

Tottenham-stjärnan Christian Eriksen och hans kontraktssituation är just nu ett omdiskuterat ämne i England. Nyligen rapporterades Tottenham vara hoppfullt om en förlängning med mittfältaren och i går uttalade sig tränaren Mauricio Pochettino om att han tror och hoppas att Eriksen skriver på ett nytt avtal.

– Jag hoppas och önskar att Christian kan vara hos oss i framtiden. Jag tror att både vi och Christian är öppna för att prata med varandra, så vi får vänta och se vad som händer, sa Pochettino enligt Sky Sports.

Nu vädjar även vänsterbacken Danny Rose till Tottenhams ledning om att säkra en fortsatt gemensam framtid med dansken, som just nu har avtal till sommaren 2020.

– När Christian inte spelar, så kommer det upp frågor om att vi inte spelar som vi brukar. Han länkar ihop allt för oss. Killarna i omklädningsrummet litar på att människorna på övervåningen förhoppningsvis förlänger med honom, säger Rose enligt Sky Sports.

– Det är utom spelarnas kontroll. Vi kan bara lita på att människorna på övervåningen gör vad de kan för att hjälpa oss att ta nästa steg, fortsätter han.

Eriksen är den här säsongen noterad för nio mål och 17 assist på 45 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2019-04-25 kl 09:00

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå