Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Premier League-klubb har lagt bud på Olsen - men Roma vill ha mer betalt

Sillybloggen

Sveriges landslagsmålvakt Robin Olsen lämnade förra sommaren FC Köpenhamn för spel i Roma och tog en ordinarie plats i laget. Men efter att Claudio Ranieri tog över som ny tränare blev svensken petad och har nu fyra raka ligamatcher på bänken.

Redan i mars kom italienska rapporter om att Roma vill sälja målvakten och i slutet av månaden uppgav tuttomercatoweb.com att Premier League-klubben Watford kan tänka sig att köpa loss svensken i sommar, men att ett bud ännu inte är lagt.

Nu uppger italienska tidningen Corriere dello Sport att Watford, som landsmännen Ken Sema och Pontus Dahlberg tillhör, har lagt ett bud på 8,5 miljoner euro, drygt 90 miljoner kronor. FC Köpenhamn uppges samtidigt ha rätt till tio procent av övergångssumman, samtidigt som Roma rapporteras vilja ha mer betalt vid en försäljning.

Den italienska tidningen Gazzetta dello Sport skriver även i dag om att Romas intresse för Cagliari-målvakten Alessio Cragno intensifierats (kostar cirka 25 miljoner euro) och understryker samtidigt att han är “arvtagare till Robin Olsen, som oundvikligen kommer att lämna Trigoria (Romas träningsanläggning) i nästa transferfönster”.

Annons

Robin Olsen är den här säsongen noterad för 26 ligamatcher i Serie A, sex matcher i Champions League och två matcher i italienska cupen. Målvakten har avtal med Roma fram till sommaren 2023.

Publicerad 2019-04-25 07:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto