Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Real Madrid erbjuder jättelön till Hazard

Sillybloggen

Chelsea-stjärnan Eden Hazard har under en längre tid rapporterats vara aktuell för en flytt i sommar till Real Madrid och Spanien. Nu uppger engelska tidningen The Sun att Real Madrid erbjuder en jättelön för att locka belgaren.

Uppgifterna gör gällande att Real erbjuder 400 000 pund, drygt 4,9 miljoner svenska kronor i veckan efter skatt. Tidningen skriver vidare att en övergång också skulle kosta Real runt 100 miljoner pund, drygt 1,2 miljarder svenska kronor i övergångssumma.

The Sun skriver vidare att Chelsea kan tänka sig att släppa Hazard för rätt pris, samtidigt som tränaren Maurizio Sarri nyligen sa så här om belgarens framtid:

– Det är väldigt svårt att hitta en annan spelare som honom, men jag kan inte göra något. Klubben håller med mig. Om Eden Hazard vill ha en ny erfarenhet, så kan jag inte hålla honom här, sa Sarri enligt Sky Sports.

Annons

Hazard har avtal med Chelsea till sommaren 2020 och är den här säsongen noterad för 19 mål och 13 framspelningar på 46 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2019-04-25 12:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto