POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

VSK öppnar för värvning efter Batans skada - men: "Att hitta en ny Batan kan vi nog glömma"

Tidigare Hammarby-backen Stefan Batan, numera i Västerås SK, blev i helgen utburen på bår mot Trelleborgs FF i superettan och fick i går besked om att det rör sig om en korsbandsskada och att säsongen därmed troligen är över.

Nu öppnar VSK:s sportsligt ansvarige Ado Sadzak för att värva en ersättare i sommar.

– Att hitta en ny Batan kan vi nog glömma. Förhoppningsvis kan vi hitta nån med lite erfarenhet. Men den erfarenheten han har, med den fysiken och det suget, det hittar du inte, säger Sadzak till VLT.

Däremot är inte ett beslut om sommarvärvning taget i föreningen.

– Jag tror det handlar helt om hur vi ligger till. Ligger vi bra till så kanske vi helt förlitar oss på den truppen vi har. Ligger vi sämre till så kanske vi måste titta på nån specifik position där vi kanske inte håller, säger Sadzak till tidningen.

Västerås har fem poäng efter fyra spelade matcher i superettan.

Publicerad 2019-04-25 kl 14:07

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå