Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Efter nya uppgifterna - Solskjær: "Tror Pogba stannar"

Sillybloggen

Manchester United-mittfältaren Paul Pogba spekuleras vara aktuell för att i sommar lämna den engelska storklubben. Tidigare i dag uppgav Sky Sports att Real Madrid är övertygat om att värva fransmannen, samtidigt som The Sun i dag skrev att Pogba bland annat ska ha sagt till sina lagkamrater att han inte tycker att United tagit steg framåt sedan han anslöt till klubben och han inte är övertygad om att Ole Gunnar Solskjær är rätt man att leda United in i framtiden.

Solskjær bemötte i dag, spekulationerna om att Pogba kan lämna United, så här:

– Paul har gjort det fantastiskt för oss. Vi vill att han ska stanna. Han är en ledare i omklädningsrummet, säger han enligt BBC.

– Om jag kunde garantera något, så skulle jag säga ja (att Pogba stannar i United). Du kan aldrig garantera något, men jag tror att han stannar, fortsätter norrmannen.

Pogba har avtal med United fram till sommaren 2021 och med en option på ytterligare ett år. Fransmannen är den här säsongen noterad för 16 mål och elva assist på 44 framträdanden i alla turneringar.

Annons
Publicerad 2019-04-26 11:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto