POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Pogba uppges desperat att lämna - har tröttnat på United

Paul Pogbas framtid i Manchester United är oviss. Den franske stjärnmittfältaren har på senare tid kopplats samman med en flytt till spanska Real Madrid och enligt brittiska Independent ska Pogba nu vara desperat att lämna United.

Enligt tidningen har fransmannen tröttnat på Uniteds projekt och lagets oförmåga att slåss om titlar. Dessutom ska Pogba beundra Real-tränaren Zinedine Zidane vilket gör att han nu vill lämna United, som sägs vara öppna för att sälja mittfältaren.

Men då ska budet vara på omkring 130 miljoner pund, motsvarande 1,6 miljarder svenska kronor.

Publicerad 2019-05-01 kl 22:23

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå