POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Arsenal och Chelsea ute efter skotsk landslagsman

Ryan Fraser har svarat för en fin säsong i Bournemouth och varit gjuten i startelvan. Men nu kan han vara ämne för betydligt större uppdrag. Sky Sports, som i sin tur hänvisar till Daily Express, skriver att Arsenal och Chelsea är bland klubbarna som intresserar sig för yttern.

Fraser har den här säsongen gjort 40 framträdanden för Bournemouth och noterats för åtta mål och tretton assist. I mars spelade han också från start när Skottland slog San Marino med 2-0 i EM-kval – i den matchen svarade han också för en assist.

Publicerad 2019-05-01 kl 10:11

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå