POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Lingard: "Skulle älska om United köpte Ronaldo"

Manchester United-mittfältaren Jesse Lingard följde, från sidan, Cristiano Ronaldos dagar i den engelska storklubben. I en intervju med Daily Mirror, så säger nu engelsmannen att han gärna hade sett Ronaldo i United igen.

– Jag skulle älska om United köpte Ronaldo. Han har varit en av de bästa spelarna i världen under senaste årtiondet. Han har varit här förut, så han skulle komma in i laget direkt, säger Lingard till tidningen.

– När jag växte upp var det otroligt att se honom i en United-tröja, så personligen skulle det vara fantastiskt att få spela med honom, fortsätter han.

Cristiano Ronaldo tillhörde mellan 2003 och 2009 Manchester United innan han flyttade vidare till Real Madrid och sedermera Juventus. Portugisen vann bland annat Premier League tre gånger och Champions League en gång med den engelska storklubben.

Publicerad 2019-05-02 kl 16:36

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå