POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Sky: Fick sparken av Huddersfield - tar nu över Schalke 04

Tidigare Huddersfield Town-tränaren David Wagner tog i november 2015 över som huvudtränare i Huddersfield och ledde inför förra säsongen laget upp till Premier League. I fjol blev det en 16:e-plats i ligatabellen, medan han efter en rad sämre resultat i januari i år fick sparken av klubben.

Nu uppger Sky Sports att Wagner är överens med Schalke 04 om att bli ny huvudtränare i den tyska klubben. Han förväntas ta över i sommar efter tillfällige tränaren Huub Stevens som tidigare i vår ersatte sparkade tränaren Domenico Tedesco.

Schalke 04 åkte ut mot Manchester City i åttondelsfinalen i Champions League och är placerat på 15:e-plats i Bundesliga-tabellen.

Publicerad 2019-05-02 kl 21:44

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå