POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Representant för Leverkusen-stjärna har träffat Dortmund

Den tyske landslagsspelaren Julian Brandt, till vardags i Bayer Leverkusen, ryktas vara på väg bort till större klubbadresser. Tidigare uppgifter har gjort gällande att Bayern München, Real Madrid och Atlético Madrid är intresserade av 23-åringen. Men nu kommer nya uppgifter om att fjärde klubb är intresserad – och har tagit kontakt med representanter för Brandt. Enligt uppgifter till tyska SportBild har Dortmund gett sig in i jakten och tidningen uppger att Dortmunds vd: Hans-Joachim Watzke träffat Brandts pappa, tillika agent, Jürgen, för att diskutera en övergång till sommaren.

Julian Brandt har den här säsongen gjort 40 framträdanden för Bayer Leverkusen och svarat för åtta mål och sexton assist. Yttermittfältaren har kontrakt med klubben till 2021.

Publicerad 2019-05-03 kl 08:52

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå