Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Utebliven speltid - nu kan Vall lämna Peking: "Vet inte vad som kommer hända"

Sillybloggen

Johannes Vall anslöt till IFK Norrköping från Falkenberg 2017. Men speltiden i Peking har varit sparsam och nu har vänsterbacken, som sitter på ett utgående kontrakt, börjat fundera kring sin framtid.

– Klart att jag måste tänka på vad jag ska göra härnäst. Kontraktet går ut och jag vet inte vad som kommer att hända. Snart får man börja tänka på det, säger han till Norrköpings Tidningar.

Under årets försäsong fick Vall en del speltid men i allsvenskan har det bara blivit två i inhopp och 26-åringen hade hoppats på mer.

– Det är tråkigt. Jag tycker att jag gjorde det jag kunde för att visa det jag är bra på på försäsongen. Men om inte det räcker så vet jag inte vad jag ska göra. Det går inte att göra så mycket mer, säger han.

–  Det är bara att köra på. Det är tränaren som tar ut laget, jag kan inte göra så mycket åt det. Och samtidigt har jag gjort två inhopp som inte har varit några bra inhopp. Men jag tycker jag har visat tidigare att jag är tillräckligt bra.

Annons
Publicerad 2019-05-04 09:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto