POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Zidane uppges missnöjd med Modric - som kan lämna Real

Luka Modric, 33, har varit en nyckelspelare i Real Madrid under flera säsonger. Men i år har Real inte kommit upp i tillräckligt hög nivå, varken i liga- eller Champions League-spel, och nu uppges Zinedine Zidane fundera på Modrics framtid i Real.

Tidningen AS skriver att Real-tränaren är missnöjd med hur Modric presterat under säsongen och att han nu funderar på om mittfältsstjärnan, som har kontrakt över nästa säsong, har passerat sitt bäst före-datum och ska vara kvar i Real eller inte.

Under årets säsong är Modric noterad för 32 matcher i La Liga på vilka han har svarat för tre mål och sex assist.

Publicerad 2019-05-05 kl 14:34

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå