Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Manchester City leder jakten på Sportings succémittfältare

Manchester City jagar i kväll tre poäng mot Leicester för att åter ta över serieledningen inför den avslutande omgången i Premier League. Samtidigt uppger Goal.com att Josep Guardiola och City är ute efter och leder jakten på Bruno Fernandes, 24, i Sporting.

Manchester City rapporteras ha seriösa samtal med den portugisiska klubben om en värvning av mittfältaren. Även rivalen Manchester United ska vara intresserat av spelaren, men City uppges vara i förarsätet.

ANNONS

Enligt Goal vill Sporting ha 70 miljoner euro, drygt 750 miljoner kronor vid en försäljning, medan City är hoppfullt om att det ska räcka med 50 miljoner euro, drygt 535 miljoner kronor, men med två spelare från den engelska klubben i motsatt riktning i affären på lån eller via permanenta avtal.

Fernandes lämnade sommaren 2017 Sampdoria för spel i Sporting och är den här säsongen noterad för 31 mål och 16 assist på 50 matcher i alla turneringar. 24-åringen har avtal med den portugisiska storklubben till sommaren 2023.

Publicerad 2019-05-06 kl 10:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto