POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Tyska tidningen ändrar sig - Isak får inte ny chans i Dortmund

Alexander Isak blev i januari utlånad från Borussia Dortmund till holländska Willem II och har hittills imponerat med tolv mål och fyra assist på 14 ligamatcher i Eredivisie. Det har gett eko i Europa och sedan dess har svensken bland annat kopplats ihop med en flytt till Barcelona, Chelsea och Real Madrid.

I förra veckan rapporterade däremot Fotbollskanalen om att den tyska tidningen Bild skrev att Isak får en ny chans i Dortmund och att tränaren Lucien Favre vill låta anfallaren träna med laget under försäsongen för att ge honom chans att slå sig in i laget.

Nu ändrar sig däremot Bild. I dag publicerade tidningen en artikel med ny information om att Dortmund inte planerar att ge Isak en ny chans att slå sig in i laget. Tidningen uppger att sju utlånade spelare kommer att återvända till Dortmund i sommar, inklusive Isak, men att ingen av spelarna kommer att få en ny chans.

Isak har kontrakt med den tyska klubben till sommaren 2022.

Publicerad 2019-05-07 kl 12:10

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå