Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tyska tidningen ändrar sig - Isak får inte ny chans i Dortmund

Sillybloggen

Alexander Isak blev i januari utlånad från Borussia Dortmund till holländska Willem II och har hittills imponerat med tolv mål och fyra assist på 14 ligamatcher i Eredivisie. Det har gett eko i Europa och sedan dess har svensken bland annat kopplats ihop med en flytt till Barcelona, Chelsea och Real Madrid.

I förra veckan rapporterade däremot Fotbollskanalen om att den tyska tidningen Bild skrev att Isak får en ny chans i Dortmund och att tränaren Lucien Favre vill låta anfallaren träna med laget under försäsongen för att ge honom chans att slå sig in i laget.

Nu ändrar sig däremot Bild. I dag publicerade tidningen en artikel med ny information om att Dortmund inte planerar att ge Isak en ny chans att slå sig in i laget. Tidningen uppger att sju utlånade spelare kommer att återvända till Dortmund i sommar, inklusive Isak, men att ingen av spelarna kommer att få en ny chans.

Isak har kontrakt med den tyska klubben till sommaren 2022.

Annons
Publicerad 2019-05-07 12:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto