POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Solskjær redo att sälja anfallare efter "dålig attityd på träning"

Manchester United-anfallaren Anthony Martial, 23, har under den här säsongen blandat och gett med tolv mål och tre assist på 37 matcher i alla turneringar. Fransmannen skrev tidigare i år på ett nytt avtal till sommaren 2024, men enligt den engelska tidningen The Sun, så ska United-tränaren Ole Gunnar Solskjær nu vara redo att sälja anfallaren.

Tidningen uppger att Solskjær är missnöjd med Martials “dåliga attityd” på träning. Norrmannen har inte längre tålamod med 23-åringen och kommer därmed att lyssna på erbjudanden från andra klubbar i sommar för en försäljning.

Martial anslöt sommaren 2015 till United från Monaco.

Publicerad 2019-05-07 kl 10:37

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå