POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Officiellt: Somis tränare får sparken i MLS

Tidigare Östersunds FK-backen Gabriel Somi flyttade i januari i fjol till USA för spel i New England Revolution i MLS. I fjol blev det 14 ligamatcher, men i år har backen varit fast i lagets frysbox med endast en match av tolv på lagets avbytarbänk.

– Självklart är det inte en optimal situation. Det spelar ingen roll hur mycket du tjänar, varje spelare vill ha speltid. Det är fotbollen som gör en glad. Vi kollade på det (flytt till ny klubb) i vintras, det kom även ett bud från Cincinnati i vintras, men klubben begärde mer pengar än vad de fick. Vi får se hur det ser ut i sommar om inte situationen förändras, sa Somi i slutet av mars till Fotbollskanalen. 

Men nu kan Somi möjligen ges en ny chans att komma in i laget.

New England Revolution meddelade i dag att huvudtränaren Brad Friedel får sparken och ersätts på tillfällig basis av assisterande tränaren Mike Lapper fram till klubben hittar en ny permanent tränare.

New England Revolution har åtta poäng efter tolv matcher i MLS.

Publicerad 2019-05-09 kl 21:59

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå