POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Robben har haft samtal med portugisisk klubb

Bayern Münchens holländske stjärna Arjen Robben, 35, meddelade i december i fjol att han är inne på sin sista säsong med den tyska storklubben. Tidigare i vinter uppgav tyska tidningen Bild att holländaren kan vara aktuell för en flytt till PSV Eindhoven, men nu rapporterar Sport Bild att stjärnan har fört samtal med Benfica för flytt till Portugal.

Robben har under den här säsongen haft stora skadeproblem och är endast noterad för fem mål och två framspelningar på 16 matcher i alla turneringar. Robben har tillhört Bayern sedan i augusti 2009 och har bland annat varit med och vunnit Champions League en gång och Bundesliga sju gånger.

Publicerad 2019-05-09 kl 16:33

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå